Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA I POLITIKA PRIVATNOSTI PODATAKA


Ovaj sajt je u vlasništvu MIŠIĆ d.o.o. Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korišćenja sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate uslove i pravila korišćenja sajta, molimo vas da sajt ne koristite.

SADRŽAJ SAJTA
Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, vlasnik sajta ne daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. MIŠIĆ d.o.o. može da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

LINKOVI NA DRUGE SAJTOVE
Linkovi sadržani na sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. MIŠIĆ d.o.o. ne kontroliše sadržaj na ovim sajtovima i nije odgovoran za bilo koji od tih sajtova ili njihove sadržaje. MIŠIĆ d.o.o. ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Sadržaju sa drugih sajtova na koje vode linkovi našeg sajta pristupate na sopstvenu odgovornost.

POLITIKA PRIVATNOSTI PODATAKA
MIŠIĆ d.o.o. poštuje privatnost svakog posetioca sajta. Budući da putem ovog sajta prikupljamo određene informacije o korisnicima, molimo vas da se upoznate sa našim uslovima i načinom na koji obrađujemo te podatke.

Informacije koje prikupljamo prilikom registrovanja za kupovinu, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike koristimo za sledeće:

poboljšanje usluge prema našim kupcima
slanje e-mailova

KOJE LIČNE PODATKE PRIKUPLJAMO?
MIŠIĆ d.o.o. vrši internet prodaju roba i usluga za koje je potrebna registracija. Za potrebe registracije, preko forme na sajtu koju sami popunjavate, prikupljaju se sledeće informacije: vaše ime i prezime, adrese stanovanja (zarad isporuke i informacija na koga glase računi ili reklamacije), email, broj telefona...

Sakupljamo i vaše email adrese, ime i prezime prilikom prijave za naš newsletter.

Informaciju o vašoj email adresi tražićemo i ako želite da vam pošaljemo detaljniji izvešaj o reklamacijama koje nam šaljete na prijavu radi servisne realizacije.

KAKO OBRAĐUJEMO VAŠ LIČNE PODATKE
MIŠIĆ d.o.o. neće ustupati vaše lične podatke, koje dobije prilikom prijave za newsletter ili slanja reklamacionih prijava, trećoj strani bez vašeg pristanka.


PRISTUP LIČNIM PODACIMA
Ako želite da se detaljno informišite o načinima na koji MIŠIĆ d.o.o. obrađuje vaše podatke ili želite da izmenimo ili izbrišemo vaše lične podatke, kontaktirajte nas na office@misic.rs

KOLAČIĆI
Kao i većina drugih profesionalnih web sajtova, i ovaj sajt koristi kolačiće, male tekstualne fajlove koji se postavljaju na računar ili mobilni uređaj pri poseti web sajtu, sa ciljem da se unapredi vaše korisničko iskustvo.

Ako mislite da MIŠIĆ d.o.o. prikuplja i obrađuje podatke na nedozvoljen način, možete se obratiti Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.