O nama

Poveden radnim iskustvom u slovenačkom GORENJU i predviđanjem da će doći do raspada SFRJ, odlučio sam da 05.05.1990. godine osnujem "Servis MIšić" u Kragujevcu i otpočnem da se bavim privatnim poslom. Kao i svaki početak, ni ovaj nije bio lak. Često sam nailazio na negodovanje okruženja kada sam pričao o idejama koje imam. Iako pod pritiskom rata, sankcija, hiperinflacije i siromaštva ipak sam uspeo da organizujem firmu koja će u godinama do danas, i nadam se u buduće uvek biti na usluzi kragujevčanima kod rešavanja problema sa kućnim aparatima marke GORENJE. POSTALI SMO OVLAŠĆENI GORENJE SERVIS ZA KRAGUJEVAC I OKOLINU.

U godinama do 1997.Servis Mišić beleži rast i razvoj poslovanja. Rast i razvoj je praćen povećanjem broja zaposlenih, povećanjem imovine, ostvarivanjem RASTA bilnasnih pokazatelja na kraju svake godine. Te 1997. dolazi i do horizontalnog širenja, i otvaramo prodajnog mesto kućnih aparata (bela tehnika, mali kućni aparati, televizori). Tada odlučujemo da i u prodaji brend koji ćemo sa posebnom pažnjom zastupati bude GORENJE.

Godine 1997. odlučujemo da menjamo i pravnu formu, postajemo društvo sa ograničenom odgovornošću, MIŠIĆ D.O.O. Poslovanje do 2000te je beležilo konstantan rast, ali u manjem obimu od planiranog, kako zbog zatvorenosti tržišta tako i zbog bombardovanja 1999. godine. Od početka ovog veka do danas, MIŠIĆ D.O.O. neprestano raste, na zadovoljstvo svih zaposlenih. Iako okruženi velikim sistemima i multinacionalnim kompanijama, teritorija koju pokriva naš servis je sve veća i veća. Ovlašćeni servis Gorenja smo na teritoriji: Kragujevca, Topole, Arandjelovca, Batočine, Lapova, Knić, Gruža sa približno 300.000 stanovnika. Trgovina zauzima lidersko mesto u prodaji bele tehnike GORENJE.

Tržišno orijentisani, širili smo oblast poslovanja, pa tako danas zastupamo i proizvođača profesionalnih kuhinjskih uređaja OLISS iz Italije. Trenutno upošljavamo 12 zaposlenih, i taj broj ima rastući trend. Preko 20 godina smo najbolji prijatelji vas i vaših kućnih aparata, sigurni smo da će tako biti još mnogo godina.

S poštovanjem, Dragoslav Mišić